Krop, Leg og Kreativitet
Uge 30
Krop, Leg og Kreativitet
Uge 30
Slider
Ølejr Uge 29 - Morgengymnastik
Morgen-
gymnastik
Morgen-
gymnastik
Ølejr Uge 29 - Saltpeeling og Mudderpeeling
Ølejr Uge 29 - Intui Massage
Ølejr Uge 29 - Kreativitetsværksted
Ølejr Uge 29 - Teater
Vejlø Ølejr uge 29 - Bålsang og -hygge
Saltpeeling &
Mudderpeeling
Saltpeeling &
Mudderpeeling
Intui
Massage
Intui
Massage
Kreaværksted
Kreaværksted
Teater
Teater
Bålsang
Bålsang
Slider

Uge 30 er en skøn ferieuge med masser af oplevelser og aktiviteter for både store og små. Igangsætterne står for morgengymnastik, børneworkshop med leg med elementerne ild og vand, kreaværksted, Intui- og Thaimassage (medbring måtter), boldspil og fælles lege.

Du kan forkæle dig selv eller en anden med bodypeeling af salt og urteblandinger eller tage med på muddertour og få babyhud på ny. Du kan også tage med på opdagelsestur på øen og finde ting i naturen, som vi tager med hjem og bearbejder i kreaværkstedet eller i en gryde over bålet. Om aftenen vil der være solfaldsture, sang og hygge omkring bålet, så tag også musikinstrumenter med.

Der lægges undervejs op til samarbejde om at afvikle børneskattejagt og andre aktiviteter udfra deltagernes egne ideer, ønsker og initiativer. Alle kan være med, men der er ingen forpligtelse til at være med i det hele. Igangsætterne er også på ferie, og vi skal at dase og nyde sommeren sammen i den smukke natur og med det dejlige lejr- og strandliv, som Vejlø byder på.

Hvis du spontant beslutter dig for at være med, så ring lige i forvejen, da pladserne i teltene er begrænset

Bo: 28 28 06 86 – bolyremark@gmail.com
Camilla: 22 12 03 69 – 
camillaleenissen@gmail.com

Shadow
Slider