Krop, Leg og Kreativitet
Uge 30
Krop, Leg og Kreativitet
Uge 30
Slider
Ølejr Uge 29 - Morgengymnastik
Morgen-
gymnastik
Morgen-
gymnastik
Ølejr Uge 29 - Saltpeeling og Mudderpeeling
Ølejr Uge 29 - Intui Massage
Ølejr Uge 29 - Kreativitetsværksted
Ølejr Uge 29 - Teater
Vejlø Ølejr uge 29 - Bålsang og -hygge
Saltpeeling &
Mudderpeeling
Saltpeeling &
Mudderpeeling
Intui
Massage
Intui
Massage
Kreaværksted
Kreaværksted
Boldspil
Boldspil & Lege
Bålsang
Bålsang
Slider

OBS! Jubilæumsfesten finder sted lørdag d. 24. Juli (uge 29), og uge 30 strækker sig derfor fra søndag d. 25. Juli – Lørdag d. 31. Juli. Billetprisen for uge 30 er derfor tilsvarende billigere (6 overnatninger i stedet for 7).

Uge 30 er en skøn ferieuge med mange aktivitetsmuligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Igangsætterne står bl.a. for morgengymnastik, krea-værksted, intui-massage, boldspil og fælles lege. – Og du må meget gerne føre dine ideer ud i livet og få andre med.

I løbet af ugen kan du forkæle dig selv eller en anden med bodypeeling af salt- og urteblandinger eller tage med på muddertour og få babyhud på ny. Du kan også tage med på opdagelsestur på øen og finde spiselige planter og ting i naturen til at male på. Om aftenen vil der være solfaldsture, brætspil, sang og hygge omkring bålet – så medbring endeligt egne musikinstrumenter!

Vi går op i at holde lejren ren og ryddelig, spise god og sund mad og have sjove dage, hvor alle løfter i flok. Men det er først og fremmest ferie, hvor lysten styrer værket, så vi skal også dase og nyde sommeren sammen i den smukke natur og med det dejlige lejr- og strandliv, som Vejlø byder på.

Du kan hoppe i vandet fra badebroen, fange krabber, sejle med kano og kajak, studere fugle og køer, lege og læse bøger og lade tiden flyve. Her er rare mennesker at snakke og filosofere sammen med en tidlig morgenstund eller en sen nattetime.

Vi vil meget gerne have dig med fra lørdag til lørdag, og hvis du spontant beslutter dig for at være med, så ring gerne i forvejen, da pladserne i teltene er begrænset.

Vi håber på at se dig!

De to igangsættere:
Bo: 28 28 06 86 – bolyremark@gmail.com
Henrik: 51 96 12 69 – h-ma@live.dk

Ønsker du billet til Uge 30?

… skal du (fra d. 1. juli) skrive til ugensregnskabsførere og reservere billet. Betalingen foregår på øen.

Malene Hegnelt: malenehegnelt@gmail.com
Marie Rasmussen: mrolle2208@gmail.com 

Shadow
Slider