Familieugen
Uge 27
Familieugen
Uge 27
Slider
Ølejr Uge 27 - Brætspil
Brætspil
Brætspil
Ølejr Uge 27 - Skattejagt
Ølejr Uge 27 - Boldspil
Ølejr Uge 27 - Maling
Ølejr Uge 27 - Pølsebord
Ølejr Uge 27 - Vandski
Skattejagt
Skattejagt
Boldspil
Boldspil
Maling
Maling
Pølsebord
Pølsebord
Badning
Badning
Slider

Vejlø-Ølejr i uge 27 er en familieuge med stort F!, og hele ugen er præget af god stemning. Der vil være en række aktiviteter såsom volleyball, fodboldturnering, rundbold, skattejagt, limbo og hvad en masse andre ting. Vi bruger naturen meget, så der bliver badet og gået til stranden, da sommeren selvfølgelig bliver tropisk igen i år.

Da det er en familieuge, sætter vi fokus på at lave aktiviteter for både store og små. Om torsdagen vil der f.eks. være stort pølsebord, mens der andre dage bliver lavet ballondans for barnlige sjæle. Traditionen tro vil der være bål hver aften – så find snobrødspinden frem på forhånd.

Der er både hængekøjer, trampolin, bordtennisbord, utallige spil (nogen bedre end andre) og fodboldmål i lejren. Så der er lagt op til en uge med sjov og spas! Der vil være et hold, som i starten af ugen står for at lave aktiviteter, så man er forberedt på alle de fede aktiviteter, man kan deltage i.

Så hvis du er et udemenneske, (eller ønsker at blive det ) så tag til Vejlø og få sand mellem tæerne og smil på læberne. Tag hele familien med og få en billig oplevelse for livet.

Den skarpe Vejlønit vil se, at der har været et aktivitetsskema hér. Grundet omrokering i igangsætter-posten, har vi valgt at fjerne den detaljerede uge-plan, men holder fast i uge-beskrivelsen.

Shadow
Slider