Familieugen
Uge 27
Familieugen
Uge 27
Slider
Ølejr Uge 27 - Brætspil
Brætspil
Brætspil
Ølejr Uge 27 - Skattejagt
Ølejr Uge 27 - Boldspil
Ølejr Uge 27 - Maling
Ølejr Uge 27 - Pølsebord
Ølejr Uge 27 - Vandski
Skattejagt
Skattejagt
Boldspil
Boldspil
Maling
Maling
Pølsebord
Pølsebord
Badning
Badning
Slider

Uge 27 på Vejlø Ølejr er en familieuge med stort F , og hele ugen er præget af god stemning!

Der vil være en række aktiviteter såsom volleyball, fodboldturnering, rundbold, skattejagt, og en masse andre ting. Vi bruger naturen meget, så der bliver badet og gået til stranden, da sommeren selvfølgelig bliver tropisk igen år.

Da det er en familieuge, sætter vi fokus på at lave aktiviteter for både store og små. Om torsdagen vil der f.eks. være stort pølsebord, mens der andre dage er kreaværksted og batik for kreative og barnlige sjæle. Traditionen tro vil der være bål hver aften – så find din snobrødspind inden aftenbålet.

Der er både hængekøjer, trampolin, bordtennisbord, utallige spil (nogen bedre end andre) og fodboldmål i lejren. Så der er lagt op til en uge med sjov og spas! Der vil være et hold, som i starten af ugen står for at lave aktiviteter, så man er forberedt på alle de fede aktiviteter, man kan deltage i. Så hvis du er et ude-menneske, (eller ønsker at blive det ) så tag til Vejlø og få sand mellem tæerne og smil på læberne. Tag hele familien med og få en billig oplevelse for livet.

Ønsker du billet til Uge 27?

… skal du (fra d. 1. juli) skrive til ugensregnskabsførere og reservere billet. Betalingen foregår på øen.

Barbara Jessen: Barbarajessen@hotmail.com
Rebekka Ekeløf Timm: Rebekka.timm@gmail.com

Shadow
Slider