Transport
Vejlø
Nakskov St.
Havnegade 29
800 m
40 min
Vejlø
Nakskov St.
Havnegade 29
800 m
40 min
Slider

For at komme på Vejlø skal du på en sejltur med den gamle, røde postbåd Vesta, som vil tage dig med på en ca. 40 minutters sejltur fra Havnegade 29, Nakskov Havn, og direkte til bådebroen på Vejlø Ølejr. For at komme til postbåden i Nakskov er der to oplagte muligheder:

1. Bil, hvor der er parkeringsmuligheder ved Nakskov Havn
2. Tog, hvor Vesta’s holdeplads (Havnegade 29, Nakskov Havn) befinder sig 800 meters gang fra Nakskov Station.

I nedenstående tabel ses Vesta’s sejltider for sommeren (2020). 

OBS! Der vil være anderledes afgange ifm. jubilæumsfesten – dvs. anderledes afgange lørdag d. 24. Juli og Søndag d. 25. Juli. Det betyder at også afgangene på uge 30’s start-dag (d. 25. juli) er anderledes. Tiderne til disse særskilte overgange vil fremgå på Ticketmaster, når du køber din billet til Jubilæumsfesten og/eller uge 30.

Fra 2021 træder et nyt overfartssystem i kraft, eftersom Postbåden Vesta har fået nye ejere.

I det nye system vil man ved køb af sin Ticketmaster-billet skulle vælge overfart til Vejlø og overfart til Nakskov. På Ticketmaster vil man som udgangspunkt kunne vælge mellem 2 afgange til hver overfart (som beskrevet i tidstabellen foroven). Når afgangene nærmer sig at være udsolgt, vil der blive åbnet for en tredje overfart. Bliver denne også udsolgt, vil der åbnes for en fjerde overfart osv. Prisen for overfarten er inkluderet i ugebilletten.

Skulle det ske, at man ønsker en overfart, som ikke er en af de ovenstående (eks. hvis man ønsker overfart en anden dag end lørdag), skal man booke og betale denne overfartsbillet via Postbådens booking-site. Et link til booking-site vil blive tilgængeligt hér på siden, så snart sitet er færdigudviklet. Bemærk at prisen på overfartsbilletter, der købes via Postbådens booking-site ikke er inkluderet i ugebilletten fra Ticketmaster.