Scenen er din
Uge 29
Uge 29
Scenen er din!
Slider
Vejlø Ølejr Uge 29 - Sammenspil
Sammenspil
Sammenspil
Vejlø Ølejr Uge 29 - Optræden og Performance
Vejlø Ølejr uge 29 - Brætspil
Vejlø Ølejr uge 28 - Boldspil
Vejlø Ølejr uge 29 - Bålsang og -hygge
Ølejr Uge 27 - Vandski
Jubilæum
Jubilæum
Bålsang
Bålsang
Turnering
Fodboldturnering
Badning
Badning
Optræden
Optræden
Slider

I år bliver uge 29 et stjernemix af jubilæumsaktiviteter og Scenen Er Din!

Jubilæumsugen vil tage et tilbageblik på ølejrens 50 års levetid, og vi vil se tilbage på de fantastiske minder, vejlønitterne har oplevet gennem tiderne. Der vil være jubilæumsorienteringsløb, hvor man i hold vil begive til rundt på øen til forskellige poster som alle omhandler Vejlø og Ø-lejerens historie; der vil være jubilæumsskattejagt og forhindringsbane for børn og barnlige; Hesteskoen vil blive udsmykket med “50 års jubilæumstema”; og der vil være en historisk biograf-eftermiddag efterfulgt af Vejlø Talk Show, hvor inkarnerede Vejlønitter tager ugens deltagere med på en rejse gennem Vejløs 50 år og sætter spot på de skøre, sjove og seriøse emner, der har formet ølejren til dét vi kender i dag.

OBS! Jubilæumsuge-billetten inkluderer IKKE jubilæumsfesten! Ønsker man at deltage i jubilæumsfesten, skal købe en separat billet hertil.

Scenen Er Din bliver igen i år i en akustisk udgave, hvor showet vil løbe af stablen om torsdagen. Vi stiller øvelokalet op allerede om lørdagen (første dag på ugen), så vi kickstarte øvningen tidligst muligt.

Hvis du har lyst til at optræde med en sang, et stykke musik, en dans eller stand up, der er ingen begrænsninger, så har du muligheden i denne uge. Man kan stille op alene eller i grupper og igangsætterne vil hjælpe med at finde folk som kan spille med eller medvirke eller selv hjælpe til efter behov. På selve show-aftenen stiller vi en scene op med sanganlæg og lys, og deltagerne får lov til at fyre deres indslag af. Hvis du vil spille et instrument, må du meget gerne medbringe det selv, da vi ikke har mulighed for låne ud. Hvis der er opbakning, laver vi desuden et lille kor, som vil optræde under middagen på show-aftenen.

Shadow
Slider