Scenen er din
Uge 29
Uge 29
Scenen er din!
Slider
Vejlø Ølejr Uge 29 - Sammenspil
Sammenspil
Sammenspil
Vejlø Ølejr Uge 29 - Optræden og Performance
Vejlø Ølejr uge 29 - Brætspil
Vejlø Ølejr uge 28 - Boldspil
Vejlø Ølejr uge 29 - Bålsang og -hygge
Ølejr Uge 27 - Vandski
Festaften
Festaften
Bålsang
Bålsang
Turnering
Fodboldturnering
Badning
Badning
Optræden
Optræden
Slider

JUBILÆUMSUGEN OG -FESTEN UDSKYDES TIL 2022!

Læs mere om jubilæet i 2022 samt om refusion af billetter hér.

UGEBESKRIVELSE

Da vi nu endelig ved hvad vi må, har vi besluttet at lave Scenen Er Din på den gode gamle måde med hele pivtøjet. Det vil sige med fuld scene med lys og lyd. Så hvis du har lyst til at optræde, det kan være dans, stand up, skuespil eller sang og musik, har du her muligheden for at deltage i dette års Scenen Er din.

Vi har sat et øvelokale op, hvor der er sanganlæg og et trommesæt, guitar og basforstærker. Du skal selv medbringe dit instrument. Hvis du skal bruge hjælp findes der sikkert en eller flere som har lyst til at være med og så øver vi hele ugen, op til den store aften. Vi igangsættere hjælper også til hvis det er nødvendigt.

Som regel laver vi også et lille kor som øver hver dag og synger til middagen om fredagen. Denne aften vil starte med en festmiddag så kører showet indtil vi til sidst kan kåre vinderne i de tre kategorier, børn, unge og voksne.

Til sidst vil vi nævne at vi, Finn, David og Søren takker af som igangsættere denne sommer. Det har været rigtig sjove år, 14 af dem, men nu synes vi at det er på tide at lade nye kræfter komme til. Så tak til alle dem som har været med på den ene eller anden måde, deltagere, roadies, bordpyntere, dommere, baren fra Gården og ikke mindst det altid fantastiske madhold.

Tusind tak!

Ønsker du billet til Uge 29?

… skal du (fra d. 1. juli) skrive til ugensregnskabsførere og reservere billet. Betalingen foregår på øen.

Trine Vistisen: trinevistisen@gmail.com
Jovan Santosh Vistisen: Jovan.v.santosh@gmail.com 

Shadow
Slider