Scenen er din!
Uge 29
Uge 29
Scenen er din!
Slider
Vejlø Ølejr Uge 29 - Sammenspil
Sammenspil
Sammenspil
Vejlø Ølejr Uge 29 - Optræden og Performance
Vejlø Ølejr uge 29 - Brætspil
Vejlø Ølejr uge 28 - Boldspil
Vejlø Ølejr uge 29 - Bålsang og -hygge
Ølejr Uge 27 - Vandski
Optræden
Optræden
Brætspil
Brætspil
Boldspil
Boldspil
Bålsang
Bålsang
Badning
Badning
Slider

I årets udgave af Scenen Er Din springer igangsætterne ud som akustiske igangsættere. Der vil være mulighed for at gribe fat i sin gode ølejr-ven, udvælge sin yndlingssang, og spørge igangsætterteamet om de vil støtte op med nogle guitar-akkorder. Ønsker man selv at spille på et instrument, er det en god idé at medbringe sit eget, da ølejren ikke ligger inde med instrumenter. Men Scenen Er Din handler ikke kun musik, og man har lov til at opvise lige præcis dét, man har lyst til.

Igangsætter-teamet vil skabe de nødvendige muligheder for at kunne øve, og træde til hvis der mangler nogen kreative kræfter til det, man vil fremføre.

Diverse optrædener vil kulminere om fredagen, hvor vi laver et festmåltid, og vi optræder med dét, vi har gået og arbejdet med hele ugen.

I år vil der desuden være mulighed for musikundervisning. Hvis du selv har et instrument, så ta’ det gerne under armen, og giv den gas på Vejlø.

Hvis der er folk nok, opsætter Søren et kor, som øver ugen igennem – ca. en time om dagen.

Uge 29 – de mange aktiviteters uge!

Ud over Scenen Er Din, vil Vejlø Ølejr forsøge at forsvare sin pokal i den famøse fodboldturnering om tirsdagen mellem ølejren, gården og den lokale fodboldklub. I den forbindelser rister gården pølser med brød, som man kan købe på gårdspladsen.

Sidste år opstod der desuden spontane Yoga- og Sumba-hold, som deltagerne selv igangsatte med stor succes. Det er man meget velkommen til igen i år.

Til sidst men ikke mindst er stranden et godt trækplaster, hvor man kan sejle kano og kajakker og bruge mange timer.

Vi glæder os utroligt meget…
… til en uge med en bred vifte af aktiviteter!

De bedste hilsener,
igangsætter-teamet for uge 29!

Shadow
Slider