Familieugen
Uge 27
Image is not available
Image is not available
Uge 27
Familieugen

Slider

Ølejr Uge 27 - Brætspil
Brætspil
Brætspil
Ølejr Uge 27 - Skattejagt
Ølejr Uge 27 - Boldspil
Ølejr Uge 27 - Maling
Ølejr Uge 27 - Pølsebord
Ølejr Uge 27 - Vandski
Skattejagt
Skattejagt
Boldspil
Boldspil
Maling
Maling
Pølsebord
Pølsebord
Vandski
Vandski

Slider

Vejlø-Ølejr i uge 27 er en familieuge med stort F! Hele ugen er præget af god stemning. Der vil være flere aktiviteter som volleyball, fodboldturnering, rundbold, skattejagt, limbo og hvad en masse andre ting. Vi bruger naturen meget så der bliver badet og gået til stranden, da sommeren selvfølgelig bliver tropisk igen i år. 😉

Da det er en familieuge, sætter vi fokus på at lave aktiviteter for både store og små. Om torsdagen vil der f.eks. være stort pølse bord til frokost, mens der andre dage bliver lavet ballondans for barnlige sjæle. Der vil selvfølgelig være bål hver aften traditionen tro, så find snobrødspinden frem på forhånd.

Der er både hængekøjer, trampolin, bordtennisbord, utallige spil (nogen bedre end andre) og fodbold mål i lejren. Så en uge med sjov og spas! Der vil være et hold der står for at lave aktiviteter der laver et program i starten af ugen så man er forberedt på alle de fede aktiviteter man kan deltage i.

Så hvis du er et udemenneske, (eller ønsker at blive det 😉) så tag til Vejlø og få sand mellem tæerne og smil på læberne. Tag hele familien med og få en billig oplevelse for livet.

Vejlø Ølejr Vandski sommerferie
Vejlø Ølejr Postbåden Vesta

Shadow
Slider