Uge 29
Live-musik &
Festmåltid
Lørdag i Uge 27
d. 9. juli 2022
De bedste
ferievenner

Så kan vi endelig afholde Vejlø jubilæum for fuld hammer! Det kommer til at ske på ægte Vejlø-manér, Lørdag i uge 27. Her er, hvad vi kan afsløre indtil videre:

 

I løbet af dagen vil der være små arrangementer med bl.a. historiske tilbageblik, historier gennem Vejlø-årene, og ikke mindst vil der blive gjort klar til et overdådigt festmåltid! Når vi har slået mave, og solnedgangen forhåbentligt har vist sig fra sin smukkeste side vil vores trofaste Vejlø-musikanter fra bandet “Plan B” (bl.a. kendt fra de tidligere års “Uge 29 Scenen Er Din”-igangsættere) indtage scenen og spille op til dans. Festen, dansen og røverhistorierne vil vare til langt ud på aftenen, mens stjernehimlen og festlige lys vil sætte de ydre scene-rammer.

Der vil blive arrangeret bustransport fra København, så de deltagere der ikke allerede er på øen i uge 27, let og komfortabelt kan komme tur/retur. Ligeledes kommer der ekstra afgange med Postbåden til og fra Nakskov havn (se oversigt over billettyper i illustrationen nederst på siden).

 Vi håber at se en masse af vores ferievenner – og skulle det ske, at vi får kapacitetsudfordringer i teltene, vil vi skrive ud på Facebook og sikre os, at tilstrækkeligt mange medbringer egne telte. I så fald vil der dedikeres et særskilt område hertil.

 Vi ser frem til et brag af en fest, og håber at se unge som gamle og nye som erfarne Vejlønitter til fejringen af, at vores ferieø nu har været afviklet (lidt mere end) 50 gange!