Lørdag
d. 24. Juli
Billet med transport
fra København
Festmåltid og
Live-musik
Slider
JUBILÆUMSUGEN OG JUBILÆUMSFESTEN UDSKYDES TIL SOMMEREN 2022!

Beslutningen
Det er besluttet, at Vejlø Ølejrs 50 års jubilæum udskydes til sommeren 2022. Beslutningen kommer som en reaktion på genåbningsplanen, hvor vi ikke både kan holde det jubilæum, vi ønsker, og samtidig være sikre på, at vi overholder lovgivningen i genåbningsplanen.

Billetrefusion
Har du købt billet til jubilæumsfesten, får du refunderet din billet. Har du købt billet til Jubilæumsugen, gælder din billet nu til årets Uge 29 – Scenen Er Din. Ønsker du at få refunderet din billet til uge 29, skal du henvende dig til Ticketmaster, som vil sørge for at refundere billetprisen.

JUBILÆUMSFESTEN

Lørdag d. 24. juli bliver der lagt op til en kæmpe fest på ægte Vejlø-manér, når vi fejrer vores alle sammens ølejrs 50 års jubilæum. Jubilæumskøkkenet vil tænde op i grillene, hvor der skal grilles en kvart grille ko, hele svin og selvfølgelig en lækkert tilbehør. Udover maden vil der være bar, live-band og fyldt med skønne, dansende vejlønitter!

I løbet af lørdagen vil vi pynte op, opsætte festtelte, bar og scene mens en masse jubilæumsdeltagere (dem som ikke allerede er deltagende i uge 29 Jubilæumsuge) ankommer og bidrager til stemningen. Alt i alt bliver det altså en dag og aften i fællesskabets og festlighedernes tegn.

OBS! Billetten til jubilæumsfesten giver IKKE adgang til jubilæumsugen. For at deltage i jubilæumsugen, skal man købe en særskilt billet hertil.

DE 2 BILLETTYPER

– med eller uden bus fra København!
Som noget ekstraordinært sørger ølejren for en bus, der kører fra København lørdag formiddag (et konkret sted og mere specifikt tidspunkt følger). Bussen kører ligeledes tilbage til København søndag d. 25. Dog vil det naturligvis også være muligt at sørge for egen kørsel – der er derfor to typer billetter, hvis man ønsker at deltage i lørdagens jubilæumsfest:

  • Billet 1 – inkl. buskørsel
    Jubilæumsfest + Bus (tur/retur fra København) + Sejlads
  • Billet 2 – egen kørsel
    Jubilæumsfest + Sejlads.

For at mindske den logistiske kompleksitet (og tilhørende økonomiske tab) vil det kun være muligt at købe bus tur/retur. Det er altså ikke muligt at købe bus til kun afrejse eller hjemrejse.

Er man uge 29-deltager og deltager i jubilæumsfesten
… så skal man købe en uge-billet til uge 29 samt jubilæumsfestens ”Billet 2”.

Er man uge 30-deltager og deltager i jubilæumsfesten
… så skal man købe en uge-billet til uge 30 samt jubilæumsfestens ”Billet 2”.

Ønsker man kun at deltage i jubilæet
… så skal man blot købe en billet til jubilæumsfesten (med eller uden bus).

Følg med på Facebook-gruppen!

Der vil løbende gives relevant information omkring jubilæet (både jubilæumsugen i uge 29 samt jubilæumsfesten), hvilket slås op på Vejlø Ølejrs Facebook-gruppe!

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

Vi regner med en fest, der vil gå over i historiebøgerne – og vi håber, at DU vil blive en del af den!