Gårdspladsen

Vejløs Hjerte

Her mødes Ø-lejrens folk og lokale tilsejlende. Man kan spille dart og petanque, nyde en kold øl eller vand på bænken under kastanjetræet eller drikke morgenkaffe ved fællesbordene. Om aftenen/natten er der af og til fællessang og lidt stærkere drikke. Her bliver der fortalt røverhistorier, spillet guitar (hvis vi er heldige), spillet spil mm. Til tider når de glade stemmerne højt - og det er helt okay!

Til børnene er der sandkasse og legehus – og er vi så heldige, at det har været regnvejr, er der de mest fantastiske mudderhuller.

Er vejret ikke til at være ude på Gårdspladsen kan man trække ind i ”Hestestalden” – Det er gårdens oprindelige hestestald, som nu er ”opgraderet” med borde/bænke, lidt rustik hygge og et spil bordfodbold.

Gårdspladsen er stedet, hvor vi mødes, lever, griner og vil hinanden.

”Kiosken” er stedet, hvor man køber sine forsyninger af øl, sodavand, vin, spiritus, snacks og slik. Disse stimulanser må man ikke selv medbringe på Vejlø.  Prisen for en almindelig sodavand ½ l er 7 kr. og en øl 10 kr.  Kiosken åbningstider varierer fra uge til uge og kan læses på vinduet ind til ”Kiosken”. Er der lukket kan man købe øl/sodavand i kontant(køle)skabet i Hestestalden. På Vejlø har vi tillid til hinanden, og det fungerer – for det meste

Kiosken er egentlig et rum på gården, hvor vinduet fungerer som disk. Du har mulighed for at oprette en konto, hvor du deponerer et beløb af eget valg, som du så kan handle for. På den måde slipper du for at skulle have penge på dig – det er så svært i badetøj;) Du kan også købe dig til opladning af din telefon, tablet mm, ligesom det er muligt at købe sig til et bad eller toilet med træk og slip, som er at finde i en skurvogn.

Gården Vejlø Ølejr Hygge Afslapning
Gården Kiosken Vejlø Ølejr
Gården Petanque Hygge Sommer Vejlø Ølejr
Gården Dart Sommer Vejlø Ølejr
Vejlø Gårdspladsen Dansk Ferie Spil
Vejlø Gårdspladsen Dansk Ferie Hygge Petanque
Vejlø Ølejr Priser
Vejlø Gårdspladsen Dansk Ferie Hygge

previous arrow
next arrow
PlayPause

ArrowArrow

Slider